Informatie Behandelingen

Tantra is een weg waarbij je naar jezelf kijkt en waarbij je veel over jezelf kan leren. Tantra Bodywork zal voor jou een heel andere ervaring zijn dan je tot nu toe gewend bent.

Seksuele energie is levensenergie en uit zich in veel vormen zoals passie, inspiratie, plezier en levenslust. Deze vitale energie is ook voelbaar wanneer je elkaar bijvoorbeeld aanraakt of aankijkt. De krachtige en sprankelende energie is van nature al aanwezig, ook wanneer deze door vermoeidheid of spanning uitgedoofd lijkt. Bij de onderstaande behandelingen wordt deze energie weer wakker gemaakt.

De behandeling vindt plaats in een sfeervolle ruimte met muziek op de achtergrond. De ruimte is licht verduisterd, zodat prikkels van buitenaf minder van invloed zijn op de sessie en jij meer naar binnen kunt keren. De massage geef ik met verwarmde olie op een comfortabele futon (een Japanse matras) op de grond.

Vaak geven mensen vooraf aan welke behandeling het beste aansluit, maar wanneer je dat nog niet weet bespreken wij dat aan het begin van de sessie. Ik leg dan ook uit wat het Bodywork inhoudt. Ik zal vragen of er klachten zijn zodat ik daar rekening mee kan houden. Naast fysieke klachten, is het ook van belang hoe jij in je vel zit; of er wellicht spanningen, angsten of andere psychische klachten zijn of waren. Ook vraag ik of er ingrijpende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Dit kan namelijk van invloed zijn op hoe jij de sessie beleefd.

Er is een mogelijkheid om de sessie naakt te ontvangen. Dat hoeft niet, je mag natuurlijk ook een kledingstuk aanhouden wanneer je dat prettiger vindt. Dat bepaal jij helemaal zelf.