Masseur

Ik ben Rick en ik geef massages in mijn praktijk in het centrum van Hilversum. Als gediplomeerd masseur heb ik mijzelf na mijn opleiding verder ontwikkeld en gespecialiseerd in verschillende massages, onder andere door het volgen van cursussen en workshops. Mijn diploma heb ik behaald aan de Academie voor Natuurgeneeswijzen Hippocrates, in Bloemendaal.

Ik heb bij verschillende Tantra leraren vanuit verschillende Tantra perspectieven mijn scholing gehad. Mijn belangrijkste trainingen en persoonlijk leertraject heb ik gevolgd bij TrueTantra in Amsterdam.

De Intouch Relax massages zijn ontstaan door een combinatie van verschillende technieken uit opleidingen en cursussen, zoals Voetreflexmassage, Polariteitsmassage, Reiki, Traditionele Thaise massage en de Klassieke massage.

In de afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld tot ademcoach. Ik geef de ademsessies zowel in combinatie met de sessies, als afzonderlijk.

Ik ben werkzaam geweest als teamleider in de zorg voor mensen met een beperking. Aandacht, respect en betrouwbaarheid heb ik niet alleen uitgedragen als teamleider, maar zijn voor mij belangrijke waarden in het contact met de ander.

Het is mijn passie om de levensenergie ‘wakker te schudden’. De wetenschap heeft ontdekt dat alles energie is en dat daardoor alles met elkaar is verbonden. Wanneer je ontspannen bent en je ¬†jezelf overgeeft aan de massage, dan neemt je levenskracht toe.