ademsessies

Je ademt zoals je leeft en je leeft zoals je adem. Het adempatroon verteld jouw levensverhaal. Ademen heeft invloed op ons denken en voelen en op wie wij zijn. Ademen kun je zowel bewust als onbewust doen. Je kunt je adem dus beïnvloeden, maar wanneer je er niet aan denkt dan adem je toch door. Wanneer we de verbinding met de adem verliezen en onszelf beperken in onze ademhaling, dan verliezen we ook een beetje de verbinding met het leven.

Gelukkig functioneren de longen bij de meeste mensen goed. Ondanks dat gebruiken veel mensen niet de volledige capaciteit van de longen. Hierdoor wordt de zuurstof niet voldoende opgenomen. Een goede zuurstof voorziening is essentieel voor alle levensprocessen. Als je weer goed leert ademen voel je je ontspannen en energiek. Ook voel je je weer beter in je vel zitten.

Spanning werkt averechts op een gezond en vitaal lichaam. Wanneer spanning langer aanhoudt, gaan spieren verkrampen. Stress en emoties kunnen er daarom voor zorgen dat de adem doorstroming beperkt wordt.

In een ademsessie worden de spieren die verantwoordelijk zijn voor een gezonde ademhaling weer ontspannen. Je leert weer open en vrij te ademen. Je adempatroon wordt herstelt wat een positieve invloed heeft op alle aspecten in je leven.

Ik gebruik verschillende ademtechnieken om het adempatroon te herstellen. In een intake bespreken we wat het meest passend is in jouw situatie.

Wil je meer ontspannen en wil je meer energie? Wil je weer in je kracht komen en jezelf laten horen? Wil je een liefdevolle verbinding aangaan en leven vanuit vertrouwen?

Ademen is leven!

 

Voor uitgebreide informatie of een gratis intake sessie, neem dan even contact met mij op.