Treatments

Tantra is een weg waarbij je naar jezelf kijkt en waarbij je veel over jezelf kan leren. Tantra Bodywork zal voor jou een heel andere ervaring zijn dan je tot nu toe gewend bent.

Seksuele energie is levensenergie en uit zich in veel vormen zoals passie, inspiratie, plezier en levenslust. Deze vitale energie is ook voelbaar wanneer je elkaar bijvoorbeeld aanraakt of aankijkt. De krachtige en sprankelende energie is van nature al aanwezig, ook wanneer deze door vermoeidheid of spanning uitgedoofd lijkt. Bij de onderstaande behandelingen wordt deze energie weer wakker gemaakt.

Intouch Tantra sessie

De Intouch Tantra sessie is massage waarbij het hele lichaam aangeraakt wordt. We beginnen met een afstemmings-ritueel met sarong om. Tijdens dit Tantrisch ritueel wordt het lichaam subtiel en sensueel aangeraakt en wordt de bewuste ademhaling geoefend. Daarna gaat de sarong af. Langzame vloeiende bewegingen wisselen af met stevige krachtige aanrakingen. Levensenergie wordt opgebouwd en verspreid over het hele lichaam. De massage nodigt uit om je helemaal over te geven aan de aanraking en aan de energie die door je lijf stroomt. Hier mag je van genieten.De vrijgekomen energie blijft behouden en kan gebruikt worden om oude patronen achter je te laten en nieuwe ervaringen op te doen. Ik hoor vaak dat de sessie als een verbinding tussen spiritualiteit en seksualiteit beleefd wordt; als een reis door het lichaam waarbij niet alleen het lichaam, maar ook diepere lagen geraakt worden.

Ecstatic Touch

De Ecstatic Touch is een diepgaande vorm van energetisch bodywork en nodigt je uit om je te verbinden met jezelf en met de ander. We starten met verschillende erotische rituelen waarbij het gaat over aanraken en het maken van contact. Wanneer wij naakt tegenover elkaar staan ontstaat ruimte voor een sensuele energie waar je van mag genieten. Deze sessie wordt gecombineerd met een massage, waarbij krachtige technieken worden afgewisseld met zachte aanrakingen. Er is speciale aandacht voor het onderlijf; benen, dijen, het bekken en de genitaliën worden met warme olie gemasseerd. Hierdoor wordt een levendige seksuele energie ontwaakt. Wanneer je hierbij bewust ademt, zul je merken dat je helemaal opgeladen wordt. Dit maakt de Ecstatic Touch tot een verrassende energetische power sessie die heel bevrijdend kan werken.

Sensual Body Experience

Bij de Sensual Body Experience wordt het lichaam van de masseur ingezet om een sterke verbondenheid en intimiteit te creëren. We beginnen deze sessie met sarong om waarbij wij bewust ademen. Dan gaat de sarong af, waarna wij naakt het ritueel ‘awakening the senses’ uitvoeren. De Sensual Body  Experience bestaat uit posities en houdingen met een optimaal lichamelijk contact. De sessie wordt gecombineerd met subtiele en stevige aanrakingen, strekkingen en compressie technieken. Door de lichaamsdruk van de masseur wordt je uitgenodigd om jezelf volledig over te geven en te genieten. In deze overgave zul je merken dat je ontspant en dat je energie sterk stroomt. Je komt in contact met je eigen verlangens, maar ook met je grenzen. (Oer)kracht en seksualiteit komen tot uitdrukking in de Sensual Body Experience. Dit maakt de sessie tot een nieuwe belevenis.

Sacred Eros 

Dit is een speelse sessie waarbij je jezelf mag laten leiden door je hart, je verlangens en je fantasieën. Je mag onderzoeken wat je fijn vindt, je verlangens uitspreken, grenzen onder ogen zien en grenzen verleggen. In de Sacred Eros mag jij intimiteit en seksuele energie in zijn volheid beleven in een veilige omgeving. In de sessie staan wij beiden naakt tegenover elkaar. Je wordt uitgenodigd om los te laten, je vrij te voelen en te experimenteren vanuit verschillende rollen. In verbinding met de ander jezelf zijn, zonder schaamte en oordelen. Met bodywork, sensuele massage, ademwerk, rituelen en met aandacht elkaar aanraken, wordt de sensualiteit van het lichaam ontwaakt. Wanneer je een Sacred Eros sessie wil ervaren, zorg er dan voor dat je schoon en fris gedoucht bent en dat je 2 dagen voorafgaand aan de sessie niet ejaculeert. Dit is de meest diepgaande sessie die Intouch-massage te bieden heeft. 

Intouch Tantra partner sessie

Het is mogelijk om een Tantra sessie te ontvangen met een partner. Deze sessie kan in de vorm van een workshop gegeven worden. Er worden dan verschillende Tantra technieken geleerd waarbij er gelegenheid is om dit bij elkaar te oefenen. Je kunt ook kiezen voor een 4-handen massage. Bij deze vorm ligt de nadruk op ontspannen en genieten. De 4-handen massage kan ook gecombineerd worden met de workshop. Tantra is dan een mooie manier om weer tot elkaar te komen en om elkaar op een andere manier (aan) te raken. We bespreken vooraf op welke manier er invulling gegeven wordt aan de sessie.

Voordat je een sessie boekt vraag ik je om het kopje Tantra ‘Informatie sessie’ en het kopje Ethiek goed door te lezen.