Behandelingen

Tantra is een weg waarbij je naar jezelf kijkt en waarbij je veel over jezelf kan leren. Tantra Bodywork zal voor jou een heel andere ervaring zijn dan je tot nu toe gewend bent.

Seksuele energie is levensenergie en uit zich in veel vormen zoals passie, inspiratie, plezier en levenslust. Deze vitale energie is ook voelbaar wanneer je elkaar bijvoorbeeld aanraakt of aankijkt. De krachtige en sprankelende energie is van nature al aanwezig, ook wanneer deze door vermoeidheid of spanning uitgedoofd lijkt. In het Tantra Bodywork wordt seksuele geactiveerd en verspreid over het hele lichaam. Hierdoor wordt het lichaam steeds levendiger en gevoeliger voor aanraking. De vrijgekomen energie blijft behouden en kan gebruikt worden om oude patronen achter je te laten en nieuwe ervaringen op te doen. Dit maakt de sessie tot een spirituele en nieuwe belevenis.

Intouch Tantra sessie

De Intouch Tantra sessie is een volledige massage van het hele lichaam. We beginnen met een afstemmingsritueel met sarong om. Tijdens dit Tantrisch ritueel wordt het lichaam subtiel en sensueel aangeraakt en wordt de bewuste ademhaling geoefend. Daarna gaat de sarong af. Langzame vloeiende bewegingen wisselen af met stevige krachtige aanrakingen. Door het intensiveren van de ademhaling wordt de seksuele energie opgebouwd en verspreid over het hele lichaam. De massage nodigt uit om je helemaal over te geven aan de aanraking en de energie die door je lijf stroomt. Hier mag je van genieten. Ik hoor vaak dat de sessie als een verbinding tussen spiritualiteit en seksualiteit beleefd wordt; als een reis door het lichaam waarbij niet alleen het lichaam, maar ook diepere lagen geraakt worden.

Sensual Body Experience

Bij de Sensual Body Experience wordt het lichaam van de masseur ingezet om een sterke verbondenheid en intimiteit te creëren. De experience bestaat uit posities waarbij een optimaal  lichaamscontact ontstaat. De sessie wordt gecombineerd met subtiele en stevige aanrakingen, strekkingen en compressie technieken. Door de lichaamsdruk van de masseur wordt je uitgenodigd om jezelf volledig over te geven en te genieten. In deze overgave zul je merken dat je ontspant en dat je energie opgeladen wordt. Je komt in contact met je eigen verlangens, maar ook met je grenzen. Oerkracht en heilige seksualiteit komen tot uitdrukking in de Sensual Body Experience.

Ecstatic Touch

De Ecstatic Touch is een diepgaande vorm van energetisch bodywork en nodigt je uit om je te verbinden met jezelf en met de ander. We beginnen met een ritueel van erotisch aanraken, dat wordt bewust en met aandacht gedaan. In de stilte van het aanraken ontstaat ruimte voor een sensuele energie waar je van mag genieten. Door de bewuste ademhaling zul je merken dat je opgeladen wordt en vanuit de stilte, weer in beweging komt. Het bodywork wordt gecombineerd met een massage. Dit maakt de Ecstatic Touch tot een energetische power sessie.

Intouch Tantra partner sessie

Het is mogelijk om een Tantra sessie te ontvangen met een partner. Deze sessie kan in de vorm van een workshop gegeven worden. Er worden dan verschillende Tantra technieken geleerd waarbij er gelegenheid is om dit bij elkaar te oefenen. Je kunt ook kiezen voor een 4-handen massage. Bij deze vorm ligt de nadruk op ontspannen en genieten. De 4-handen massage kan ook gecombineerd worden met de workshop. Tantra is dan een mooie manier om weer tot elkaar te komen en om elkaar op een andere manier (aan) te raken. We bespreken vooraf op welke manier er invulling gegeven wordt aan de sessie.

Voordat je een sessie boekt vraag ik je om het tabblad Tantra ‘Informatie sessie’ en het tabblad Ethiek goed door te lezen.